Zoete-aardappelsalade met feta
Ingrediënten (voor 2 personen)
- 2 zoete aardappels
- 200 gram peultjes, in stukjes
- 3 eetlepels Griekse yoghurt
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel komijnpoeder
- 1 avocado, geschild en in blokjes
- 2 lente/bosuitjes, in ringetjes
- 75 gram feta, verkruimeld
- 25 gram walnoten
Bereidingswijze
1. Kook de aardappelblokjes in circa 10 minuten gaar in water. Voeg de laatste 2 minuten van de kooktijd de peultjes toe.
2. Meng intussen de Griekse yoghurt met de mayonaise en komijn en breng deze op smaak met zout en peper.
3. Giet de aardappelblokjes en peultjes af en laat afkoelen onder koud water. Roer de aardappelblokjes en peultjes door de dressing en voeg de avocado, bosui, feta en walnoten toe. Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.
Bron: Boodschappen magazine nr. 5 2020
33 thoughts on “Zoete-aardappelsalade met feta”