Wraps met kipschnitzel en wortelsalade
Ingrediƫnten (voor 4 personen)
- 4 (vegetarische) kipschnitzels
- 250 gram kleine tomaatjes
- 1/2 bakje bieslook
- 1 blik mais (340 gram)
- 200 gram geraspte wortel
- 50 gram rozijnen
- 4 el halfvolle yoghurt
- 8 volkoren tortilla wraps
- olie of boter om in te bakken
Bereidingswijze
1. Halveer de tomaatjes en snijd of knip de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken. Schep de tomaatjes, bieslook, mais, geraspte wortel, rozijnen en yoghurt door elkaar. Voeg eventueel wat zout en peper toe voor wat extra smaak.
2. Verhit wat olie in een koekenpan. Bak hierin de kipschnitzels in ongeveer 8 minuten gaar. Verwarm intussen in een andere pan de wraps.
3. Verdeel de salade over de wraps. Snijd de schnitzels in reepjes en verdeel ze over de salade.
Tip: Meng wat groene sla door de wortelsalade voor nog meer groente.