Voedingscoach Den Bosch

Mijn naam is Esther de Vries en ik ben voedingscoach in Den Bosch. De consulten die ik geef kunnen bij mij thuis plaatsvinden, maar ook bij jou thuis. Dan hoef je zelf de deur niet uit of oppas te regelen voor je kinderen. En als je vragen hebt over bepaalde producten, dan kun je ze meteen laten zien, wel zo handig.

Niet alleen voedingscoach in Den Bosch
Ik ben niet alleen voedingscoach in Den Bosch, maar ook in omliggende plaatsen, zoals Rosmalen, Berlicum, Den Dungen, Vught, Sint-Michielsgestel, Hedel, Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Ook hierbij geldt dat de consulten bij mij thuis plaats kunnen vinden of bij jou thuis.

Online begeleiding
Woon je niet in de buurt van Den Bosch maar wil je wel door mij begeleid worden als voedingscoach? Ook dan zijn er mogelijkheden. Ik bied namelijk ook online begeleidingstrajecten aan.

Wil je meer weten over een (online) begeleidingstraject of heb je interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan vooral contact op.