Voedingscoach Den Bosch

Profielfoto Esther

Mijn naam is Esther de Vries en ik ben voedingscoach in Den Bosch. Je gaat niet op dieet, maar ik help je op weg naar een blijvend gezonder voedingspatroon. Ik werk niet met shakes, zakjes en pakjes. Je kunt gewoon boodschappen doen bij de supermarkt. En je kunt ook gewoon een stuk taart blijven eten of een patatje. De consulten die ik geef kunnen bij mij thuis plaatsvinden, bij jou thuis of online.

Niet alleen voedingscoach in Den Bosch
Ik ben niet alleen voedingscoach in Den Bosch, maar ook in omliggende plaatsen, zoals Rosmalen, Berlicum, Den Dungen, Vught, Sint-Michielsgestel, Hedel, Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Ook hierbij geldt dat de consulten bij mij thuis plaats kunnen vinden of bij jou thuis.

Online begeleiding
Woon je niet in de buurt van Den Bosch maar wil je wel door mij begeleid worden als voedingscoach? Ook dan zijn er mogelijkheden. Ik bied namelijk ook online begeleidingstrajecten aan.

Wil je meer weten over een (online) begeleidingstraject of heb je interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?