Tarieven en vergoedingen


Telefonisch kennismakingsgesprek
Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik uit hoe het traject werkt en stel ik je wat vragen om te beoordelen of een traject tot de mogelijkheden behoort. 

Kosten: Gratis
Duur: 15-20 minuten

Intakegesprek
Een intakegesprek kan plaatsvinden bij mij thuis, maar ik kom ook graag naar jou toe. Tijdens het intakegesprek stel ik je vragen over jouw huidige eet- en beweegpatroon, stel ik vragen over jouw huidige gezondheid en bespreken we jouw hulpvraag en doelen. Ook is er ruimte voor vragen vanuit jouw kant. Daarnaast leg ik je uit hoe je het voedingsdagboek in moet vullen. Na het intakegesprek kun je dus meteen aan de slag! Een intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten. 

Kosten: 60,- (exclusief reiskosten)
Duur: 60 minuten

Coaching consult
De vervolgconsulten duren 30-45 minuten en kunnen ook plaatsvinden bij jou thuis. In deze coaching consulten bespreken we de voortgang en stellen we samen nieuwe doelen op voor de komende periode. Er is ook altijd ruimte voor vragen vanuit jouw kant. 

Kosten: 37,50 (exclusief reiskosten)
Duur: 30-45 minuten

Eenmalig voedingsadvies
Wil je geen heel traject volgen, maar ben je wel benieuwd of je nog iets kan veranderen aan jouw huidige eetpatroon? Dan is een eenmalig voedingsadvies misschien iets voor jou. Aan de hand van jouw huidige eetpatroon bekijken we samen welke huidige (ongezonde) keuzes vervangen kunnen worden door gezondere keuzes.

Kosten: 75,- (exclusief reiskosten)
Duur: 60-90 minuten


Vergoedingen
Ik ben aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dit betekent dat de meeste zorgverzekeraars een deel van de kosten vergoeden als je aanvullend verzekerd bent.