Tomatensoep

Tomatensoep

Ingrediƫnten
– 750 gram trostomaten
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 1 winterwortel
– 140 gram tomatenpuree (1 groot blikje)
– 2 groentebouillonblokjes

Bereidingswijze
1. Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de tomaten en winterwortel in kleine stukken.
2. Fruit de ui met de knoflook een paar minuten in een soeppan. Voeg dan de winterwortel en de tomatenpuree toe en bak een paar minuten mee.
3. Voeg vervolgens de tomaten toe en roer even goed door.
4. Voeg dan de bouillonblokjes en 1 liter water toe en breng aan de kook.
5. Laat het geheel vervolgens 15-20 minuten zachtjes koken.
6. Pureer de soep met een staafmixer.
7. Garneer met verse blaadjes basilicum.

2 thoughts on “Tomatensoep”

  1. 20bet schreef:

    Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  2. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://accounts.binance.com/sv/register?ref=FIHEGIZ8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *