Tomatensoep
Ingrediƫnten
– 750 gram trostomaten
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 1 winterwortel
– 140 gram tomatenpuree (1 groot blikje)
– 2 groentebouillonblokjes
Bereidingswijze
1. Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de tomaten en winterwortel in kleine stukken.
2. Fruit de ui met de knoflook een paar minuten in een soeppan. Voeg dan de winterwortel en de tomatenpuree toe en bak een paar minuten mee.
3. Voeg vervolgens de tomaten toe en roer even goed door.
4. Voeg dan de bouillonblokjes en 1 liter water toe en breng aan de kook.
5. Laat het geheel vervolgens 15-20 minuten zachtjes koken.
6. Pureer de soep met een staafmixer.
7. Garneer met verse blaadjes basilicum.
Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.
I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article. https://accounts.binance.com/sv/register?ref=FIHEGIZ8
Very interesting subject, thank you for posting.Raise blog range
Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks.