Start juist nú met een gezonde leefstijl

Start juist nú met een gezonde leefstijl

Sinterklaas is weer bijna in het land. Dat betekent dat er een periode aanbreekt van feestdagen die vaak gepaard gaan met het nodige snoepgoed en andere lekkernijen. Dus ja, waarom zou je nu gaan starten met afvallen? “Dan kan ik straks met kerst en oud en nieuw alleen maar sla eten.” Dit is echter niet waar. Start juist nú met een gezonde leefstijl. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Ritme
De komende weken is nog een periode van ritme en is er nog geen afleiding van vakantie en feestdagen. Als je nu een aantal nieuwe eetgewoontes invoert, dan is de kans groot dat je die onder de knie hebt als de feestdagen zich aandienen. Nieuwe eetgewoontes hebben namelijk een tijdje nodig om in je systeem te komen. Dus juist nú in de weken voorafgaand aan de feestdagen is het slim om te starten met een gezonde leefstijl.

Extra genieten met de feestdagen
Je hoeft echt niet bang te zijn dat als je nu start met een gezonde leefstijl je straks met kerst alleen maar sla mag eten. Als je de rest van de maand lekker bezig bent met je nieuwe eetgewoontes, dan kun je tijdens de kerstdagen extra genieten van een uitgebreid kerstdiner. En eet je met oudjaarsdag lekker een paar oliebollen.

Blijf op gewicht
Als je denkt dat je het toch lastig vindt om in deze laatste weken van het jaar af te vallen, probeer dan op gewicht te blijven. Als dat lukt, dan hoeven die paar extra kilo’s er in januari niet óók nog vanaf.

Gezond het jaar uit
Als je graag gezond het jaar 2020 uit wilt en nóg gezonder het nieuwe jaar 2021 in wilt, dan raad ik je aan om nu alvast contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek en een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Dan kan ik naar aanleiding van een ingevuld voedingsdagboek een analyse maken en kunnen we samen een plan opstellen. Op die manier kun je direct in januari starten met je nieuwe en gezonde leefstijl.

4 thoughts on “Start juist nú met een gezonde leefstijl”

  1. Thank you very much for sharing. Your article was very helpful for me to build a paper on gate.io. After reading your article, I think the idea is very good and the creative techniques are also very innovative. However, I have some different opinions, and I will continue to follow your reply.

  2. binance sign up schreef:

    Your enticle helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://accounts.binance.com/en/register-person?ref=P9L9FQKY

  3. nimabi schreef:

    Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi

  4. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/cs/register?ref=W0BCQMF1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *