Pastasalade met vegetarische kipstuckjes
Ingrediƫnten (voor 2 personen)
- 150 gram pasta naar keuze
- 100 gram sla naar keuze
- 1/2 komkommer
- 1 paprika
- 1 uitje
- 1 appel
- 1 verpakking vegetarische kipstuckjes
- 100-150 gram kleine tomaatjes
- sladressing
- olie/boter om te bakken
Bereidingswijze
1. Snipper de ui, halveer de tomaatjes en snijd de appel, paprika en komkommer in kleine stukjes.
2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel af met koud water.
3. Bak de vegetarische kipstuckjes in wat olie/boter in een paar minuten goudbruin.
4. Doe de sla, ui, tomaatjes, appel, paprika en komkommer in een grote kom en hussel goed door elkaar. Voeg de pasta, kipstuckjes en dressing toe en hussel nogmaals goed door. Eet smakelijk!
Tip: liever geen koolhydraten? Laat de pasta dan weg, of vervang het door courgettespaghetti voor nog meer groente.