Online Coaching

Naast consulten aan huis bied ik ook de mogelijkheid voor online coaching. Maar waarom zou je kiezen voor online coaching?

Afstand
Ik bied consulten aan in Empel en omgeving (Den Bosch, Rosmalen, Vught, Den Dungen, Berlicum, Vlijmen). Maar met online coaching maakt het niet uit waar je woont. Online kan ik je overal begeleiden.

Gemak
’s Avonds de deur niet meer uit hoeven en lekker thuis vanaf de bank met je laptop of iPad een online consult. Of overdag even tussen je werkzaamheden door, zonder dat je daar veel extra tijd aan kwijt bent. Even een consult en je kunt weer door met waar je mee bezig was. 

Corona
Je hebt je laten testen, maar de testuitslag is nog niet binnen. Of je hebt verkoudheidsklachten: je mag geen bezoek ontvangen en mag de deur niet uit. Normaal gesproken zou je het consult af moeten bellen, maar met online coaching is dat niet nodig. De afspraak kan gewoon doorgaan. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een traject? Neem dan contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. 

laptop
laptop