Even voorstellen

Kind en voeding
Omdat ik het werken met kinderen nog steeds erg leuk vind, ben ik inmiddels begonnen aan de specialisatie Kind en Voeding. Per 1 september 2020 heb ik ook de bevoegdheid om kinderen te gaan begeleiden.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Ik ben aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland). Dat betekent dat, als je aanvullend verzekerd bent, je soms een deel van je factuur vergoed krijgt via je zorgverzekering.

Richtlijnen voedingscentrum
Ik werk volgens de richtlijnen van het voedingscentrum, dat betekent geen poeders en shakes, maar gewoon producten die verkrijgbaar zijn bij de groenteman, bakker, slager en supermarkt.

Geen dieet
Je gaat bij mij niet op dieet, maar je gaat je voedingspatroon op zo’n manier veranderen dat je het de rest van je leven vol kunt houden. We hanteren daarbij de 80/20 regel. 80% van de tijd eet je gezond, 20% van de tijd is er ruimte voor iets minder gezonde dingen. Op deze manier is gezond eetpatroon goed vol te houden.

Consulten
De consulten kunnen bij mij thuis plaatsvinden, maar ik bied je ook de mogelijkheid om bij jou thuis te komen. Ook is er de mogelijkheid om online te coachen als je niet in de buurt van Den Bosch woont, maar wel door mij begeleid wilt worden.

Neem contact op!
Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.