Even voorstellen

Mijn naam is Esther de Vries. Sinds 1 september 2019 ben ik werkzaam als voedingscoach in Den Bosch. Naast mijn werk als voedingscoach werk ik ook nog 2 dagen als invaljuf. Ik heb altijd als leerkracht gewerkt in het basisonderwijs, maar ik merkte steeds vaker dat ik de behoefte had om iets anders te gaan doen. Twee jaar geleden heb ik besloten om het roer om te gooien. Ik ben gaan werken als invaljuf om daarnaast een opleiding tot gewichtsconsulent te kunnen gaan doen. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in gezonde voeding en een gezonde leefstijl, vandaar de keuze om deze opleiding te gaan doen. Mijn interesse, enthousiasme en kennis die ik inmiddels heb opgedaan wil ik graag delen met mensen die hun voedingspatroon en leefstijl willen gaan veranderen.

Kind en voeding
Omdat ik het werken met kinderen nog steeds erg leuk vind, ben ik inmiddels begonnen aan de specialisatie Kind en Voeding. Per 1 september 2020 heb ik ook de bevoegdheid om kinderen te gaan begeleiden.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Ik ben aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland). Dat betekent dat, als je aanvullend verzekerd bent, je soms een deel van je factuur vergoed krijgt via je zorgverzekering.

Richtlijnen voedingscentrum
Ik werk volgens de richtlijnen van het voedingscentrum, dat betekent geen poeders en shakes, maar gewoon producten die verkrijgbaar zijn bij de groenteman, bakker, slager en supermarkt.

Geen dieet
Je gaat bij mij niet op dieet, maar je gaat je voedingspatroon op zo’n manier veranderen dat je het de rest van je leven vol kunt houden. We hanteren daarbij de 80/20 regel. 80% van de tijd eet je gezond, 20% van de tijd is er ruimte voor iets minder gezonde dingen. Op deze manier is gezond eetpatroon goed vol te houden.

Consulten
De consulten kunnen bij mij thuis plaatsvinden, maar ik bied je ook de mogelijkheid om bij jou thuis te komen. Ook is er de mogelijkheid om online te coachen als je niet in de buurt van Den Bosch woont, maar wel door mij begeleid wilt worden.

Neem contact op!
Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.